ΝΑΟΥΣΑ posted by

Νάουσα: Η πολεοδόμος Ελένη Κυριακίδου υποψήφια με τον Νικόλα Καρανικόλα

Νάουσα: Η πολεοδόμος Ελένη Κυριακίδου υποψήφια με τον Νικόλα Καρανικόλα

Υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “ΕΝΑ μαζί” του Νικόλα Καρανικόλα θα είναι η πολεοδόμος Ελένη Κυριακίδου.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο και στην εκλογική διαδικασία του Οκτώβρη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Ανήκει στο “ανήσυχο” κομμάτι της νεολαίας που έχει αντιληφθεί την αξία της προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Νικόλα Καρανικόλα για την Ελένη:

Η Ελένη Κυριακίδου είναι ΕΝΑ μαζί από την πρώτη μέρα.

Την προηγούμενη φορά, ήταν υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο της Νάουσας και πρώτη αναπληρωματική. Αυτό εν ολίγοις σημαίνει, ότι αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική θα είχε εκλεγεί.

Από τότε, η Ελένη πέρα από πολεοδόμος που είναι, πήρε το μεταπτυχιακό της στα οικονομικά των ακινήτων και είναι συνεργάτης μου σε παρά πολλά ζητήματα.

Πολλοί την έχετε γνωρίσει αν σας απασχόλησαν ζητήματα σχετικά με τον ΤΑΠ. Επίσης έχει βοηθήσει και εργαστεί, σε θέματα μελετών και ανάπτυξης εργαλείων όπως η γεωπύλη, τα τοπογραφικά και οι τρισδιάστατες αποτυπώσεις με drone, το πρόγραμμα «Ηλέκτρα» και τόσα ακόμη. Μπορείτε να την συναντήσετε τα πρωινά και τα απογεύματα να εργάζεται συνεχώς στο κτίριο της πολεοδομίας.

Δέχθηκε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επόμενες εκλογές και επιμένει να εργάζεται αθόρυβα και με χαμόγελο συνεχώς για τον δήμο μας.

Η Ελένη είναι μια νέα συνδημότης μας, που από τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, έχει αντιληφθεί την αξία της προσφοράς στον δήμο.

Ελένη, συνεχίζουμε μαζί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *