ΗΜΑΘΙΑ posted by

Επίσκεψη της Συρμούλας στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας

Επίσκεψη της Συρμούλας στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας

Επίσκεψη και ξενάγηση στο Νοσοκομείο της Νάουσας πραγματοποίησε η Συρμούλα Τζήμα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Όπως αναφέρει η κυρία Τζήμα:

Η επίσκεψη  και η ξενάγηση σε όλο το Νοσοκομείο της Νάουσας ήταν για μένα μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Συζητήσαμε με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λυκοστρατη Κωνσταντίνο, την διευθύντρια Διοικητικού κ. Θεοδοσιαδου Ησαΐα και όλους τους συνεργάτες της διοικητικής υπηρεσίας, την Διευθύνουσα της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Χατζηστυλλη Έλλη, τους τομεάρχες χειρουργικού και παθολογικού τομέα, κ. Τσαρνουχα Γαβριήλ και κ. Αγγελική Ιωαννίδη όπως και με τους νοσηλευτές σε όλες τις κλινικές, την τεχνική υπηρεσία, την πρόεδρο κ. Στέλλα Ζαλιου και το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων.

Έχουν όλοι μεταξύ τους πολύ έντονο το αίσθημα της ομάδας, μεγάλη διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και εκπροσωπούν ένα νοσοκομείο με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, με εμβέλεια σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Μου μετέφεραν το αίτημα τους για αυτονομία και ενίσχυση του νοσοκομείου, όπως και τις προτάσεις τους για το μέλλον του.

Η “Αλληλεγγύη” και ο Απόστολος Τζιτζικωστας έχει αποδείξει εμπράκτως ότι ο τομέας της υγείας αποτελεί προτεραιότητα μας.Το επόμενο διάστημα με την νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, το νοσοκομείο της Νάουσας θα αλλάξει σημαντικά  και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα στελέχη που με οδήγησαν βήμα βήμα σε κάθε γωνιά του Νοσοκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *