ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αλεξάνδρεια: Τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοίνωσε η Δώρα Κουρκουτά στον δήμο Αντιγονιδών

Αλεξάνδρεια: Τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοίνωσε η Δώρα Κουρκουτά στον δήμο Αντιγονιδών

Το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου 2023 η υποψήφια δήμαρχος Αλεξάνδρειας Δώρα Κουρκουτά ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού “μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” στη Δ.Ε. Αντιγονιδών.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην παρουσίαση για να ακούσει την υποψήφια δήμαρχο και να χειροκροτήσει τους υποψήφιους του συνδυασμού.

Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν και την ομιλία της κυρίας Κουρκουτά.

Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ με εικόνες:

ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΕ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ

  1. Βασιλειάδου Σοφία του Χρήστου
  2. Γκιουρτζής Στέφανος του Ευθυμίου
  3. Διάλλας Ιωάννης του Κωνσταντίνου
  4. Δαμιανός Κωνσταντίνος του Βασιλείου
  5. Δαουκόπουλος Ευάγγελος του Αντωνίου
  6. Δαουκοπούλου Ξανθή
  7. Ζιάκα Αικατερίνη
  8. Καλαμπούκα Ελισσάβετ του Θωμά
  9. Κοτσιφίτης Γεώργιος του Σωτηρίου
  10. ΛιάμηςΔημητριος του Θωμά
  11. Λιάπη Παρασκευή του Γωεργίου
  12. Λιολιοπούλου Ουρανία του Κωνσταντίνου
  13. Μαλακόπουλος Παναγιώτης του Ευαγγέλου
  14. Μανάκος Δημήτριος του Χρήστου
  15. Μανάκου Βασιλική του Ευθυμίου
  16. Μαργαριτόπουλος Αντώνιος του Εμμανουήλ
  17. Μαρούδας Φίλιππος του Χαραλάμπους
  18. Ματελόπουλος Θωμάς του Κωνσταντίνου
  19. Μουλόπουλος Ευθύμιος του Γεωργίου
  20. Μουρατίδης Ιωάννης του Γεωργίου
  21. Μουρτζίλας Γεώργιος του Νικολάου
  22. Μπακάλης Γεώργιος του Αθανασίου
  23. Νικοπούλου Διονυσία του Αντωνίου
  24. Παπαχρήστου Θεόδωρος του Νικολάου
  25. Πιπερίδου Βάγια του Χαραλάμπους
  26. Σιμιτζής Γεώργιος του Σωτηριου
  27. Σολομωνίδης Θεόδωρος του Νικολάου
  28. Τόπης Χρήστος του Στεργίου
  29. Τσιλοπούλου Κλεοπάτρα
  30. Τσίπης Αντώνιος του Χρήστου
  31. Φανάρα Αλεξάνδρα του Βασιλείου
  32. Χουιλίδης Αλέξανδρος του Ιωάννη

Ομιλία Δώρας Κουρκουτά στα Καβάσιλα (Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023)

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

 Σήμερα, εδώ, στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών, ολοκληρώνουμε το ψηφοδέλτιο της Νίκης με το οποίο θα βάλουμε ταφόπλακα στην καταστροφική πολιτική της τωρινής Διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας που ευθύνεται για τη στασιμότητα και την παρακμή του τόπου μας. Η Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών, μπορεί πληθυσμιακά να είναι η μικρότερη του Δήμου μας, δεν υστερεί , όμως, καθόλου στο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην επιτυχία και στην υλοποίηση του προγράμματός μας.

Η παρουσίαση των υποψηφίων της ΔΕ Αντιγονιδών έχει εξαιρετική σημασία για την πορεία του συνδυασμού μας, γιατί σηματοδοτεί το τέλος μιας σειράς παρουσιάσεων αξιόλογων ανθρώπων που συστρατεύτηκαν στο ψηφοδέλτιό μας από αγάπη, αληθινό ενδιαφέρον και όραμα για την περιοχή μας. Μια περιοχή που αξίζει να βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο του νομού μας, αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί το τρένο της ανάπτυξης και της προόδου, που έχει αναχωρήσει προ πολλού, εμείς  το έχουμε χάσει. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το προλάβουμε και να γίνουμε πρωτοπόροι και ανανεωτές.

Χαίρομαι γιατί βλέπω ανάμεσά σας ανθρώπους που γνωρίζω από παλιά και μας συνδέουν κοινοί πόθοι και οράματα, αλλά και νέους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, που επικρότησαν το πρόγραμμά μας και έδειξαν απίστευτη αποφασιστικότητα να συμβάλλουν στην αλλαγή και στην πρόοδο του τόπου μας. Άλλωστε στόχος όλων μας είναι το κοινό συμφέρον του τόπου, για την
επίτευξη του οποίου θα αγωνισθούμε με εντιμότητα, συνέπεια και
αποτελεσματικότητα, εφαρμόζοντας πολιτικές διαφάνειας, ισονομίας και αξιοκρατίας.

Στόχος μας είναι ένα πολυσυλλεκτικό δυναμικό και σύγχρονο ψηφοδέλτιο που στο σύνολο του απαρτίζεται από ανθρώπους μορφωμένους, καταξιωμένους ο καθένας στον χώρο του, εργατικούς, δυναμικούς, δραστήριους, χωρίς ιδιοτέλεια και με διάθεση και αγάπη για ειλικρινή προσφορά για τον τόπο τους.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε ελεύθεροι πολίτες με συναίσθηση ευθύνης για τα πολιτικά πράγματα.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Γιατί πιστεύουμε ότι την ιστορία μας πρέπει να την γράφουμε εμείς οι ίδιοι, ενεργώντας με βάση την ατομική αλλά και τη συλλογική μας ευθύνη. Γι αυτό  φωνάζουμε ΟΧΙ στην πολιτική της απραξίας, στην ανηθικότητα,  στην ανευθυνότητα και  στην πόλωση, που έχει υιοθετήσει ο απερχόμενος Δήμαρχος και τα φερέφωνά του, και δηλώνουμε ΝΑΙ στη Δράση, στην εντιμότητα και στην ανάληψη ευθυνών.

Δεν είμαστε μακριά από την πραγματικότητα που βιώνει σήμερα ο Δήμος μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε, αφού ο Απερχόμενος Δήμαρχος κατάφερε με την αναποτελεσματική διοίκηση που άσκησε την τελευταία δεκαετία, να οδηγήσει σε τέλμα την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, να γκρεμίσει τα όνειρα των νέων του Δήμου μας και να οδηγήσει σε μαρασμό τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας. Υποσχόμαστε , όμως, ότι θα διοικήσουμε με σοβαρότητα, με δικαιοσύνη και με γνώμονα την προκοπή και του τόπου και των πολιτών.

Το τελευταίο διάστημα ο απερχόμενος και οι συνεργάτες του, επιδίδονται σε ένα αγώνα δημιουργίας εντυπώσεων με κακοήθεις δηλώσεις και απαξιωτικές απαντήσεις στα ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που επιβεβαιώνουν τον πανικό στον οποίο βρίσκονται και την αδυναμία τους να συμμετάσχουν  σε έναν αληθινό και ειλικρινή δημόσιο διάλογο που εδώ και πολύ καιρό επιδιώκουμε. Εμείς, όμως, δεν  θα παρασυρθούμε στο δικό τους  παιχνίδι αλλά  θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας παραδίδοντας μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, συνεχίζοντας να επιδιώκουμε τον δημόσιο διάλογο.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή σας και στο ψηφοδέλτιό μας και στο πρόσωπό μου ειδικότερα .Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε να μετουσιώνουμε τις δεσμεύσεις μας σε πράξεις, από την πρώτη κιόλας μέρα της εκλογής μας.

Κοιτάζουμε το μέλλον με αποφασιστικότητα και σας θέλουμε όλους μαζί μας. Γιατί όλοι μας, εσείς κι εμείς, είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο όνειρο και συναγωνιστές στην  επίτευξη των ίδιων στόχων.

Ας μη επιτρέψουμε τις διαβρωτικές δυνάμεις του τόπου να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Ας συνεχίσουμε μαζί για τον τόπο που αγαπάμε με αξίες, αισιοδοξία και αγάπη για τον τόπο μας.

Έχουμε εμπειρία, έχουμε σχέδιο, θα το κάνουμε ΠΡΑΞΗ!

 Πριν δώσω το λόγο στην Κυριακή, παίρνοντας αφορμή από την προσφώνηση της μεχρι σήμερα νεώτερης συνοδοιπόρου μας, θα ηθελα να σας μεταφέρω κάποιες απόψεις μου σχετικά με τη γυναικεία συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Δεν μου αρέσουν οι ποσοστώσεις, δεν θέλω καμία συναγωνίστρια μας να είναι ένας αριθμός, επιθυμώ και στοχεύω στην ισότιμη γυναικεία συμμετοχή, χωρίς αναγκαστική συμμετοχή και η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί οι γυναίκες του Ρουμλουκιού, οι δικές μας συναγωνίστριες μετέχουν αυτόβουλα ,συνειδητά και ισότιμα.

Γιατί όλες και όλοι Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *