ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Κουρκουτά σε Γκυρίνη: “Κρύβεστε πίσω από κακογραμμένες ανακοινώσεις”

Αλεξάνδρεια – Κουρκουτά σε Γκυρίνη: “Κρύβεστε πίσω από κακογραμμένες ανακοινώσεις”

Απάντηση στον Παναγιώτη Γκυρίνη απέστειλε η Δώρα Κουρκουτά και ο συνδυασμός “μαζί αλλάΖΟΥΜΕ”:

Είναι πλέον κατανοητό στον κάθε συνδημότη μας ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου επιδιώκει με κάθε τρόπο να αποφύγει τον δημόσιο διάλογο  και ακόμη περισσότερο τον διά ζώσης διάλογο καθώς δεν έχει φωνή, δεν έχει λόγο και κυρίως δεν έχει έργο.

Δυστυχώς για τον τόπο μας το παλαιό, αποτυχημένο αυτοδιοικητικό σχήμα είναι η σημερινή διοίκηση. Μία διοίκηση που κρύβεται πίσω από κακογραμμένες ανακοινώσεις ειδικών,  χωρίς δική της φωνή, χωρίς το σθένος να υπερασπισθεί την πολύχρονη θητεία της. Η πανστρατιά της απαλλαγής από αυτήν, μία πανστρατιά που έχει ξεκινήσει από άκρη σε άκρη του δήμου μας, έσπειρε τον πανικό στους διοικούντες.

Οι επιθέσεις στην υποψήφια δήμαρχο και στους συνεργάτες της δεν μας πτοούν. Όποιος δεν έχει λόγο, γεμίζει το κενό με απαξιωτικές φράσεις. Ας συνεχίσουν. Μόνο αυτό μπορούν και ξέρουν να κάνουν.

Εμείς αντίθετα θα συνεχίσουμε στο δικό μας δρόμο, αυτόν του διαλόγου, τον οποίο συνεχίζουμε να επιδιώκουμε. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, προβλήματα που άπτονται της δικής τους θητείας, γνωρίζουμε όμως και τις λύσεις.

 Στο δικό τους «εμείς δεν θα απαντήσουμε» εμείς λέμε «ξεκινάμε τα δημόσια ερωτήματα μας προς τους διοικούντες» γιατί και ΞΕΡΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αλεξάνδρεια Ημαθίας 25-08-2023

«μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *