ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αλεξάνδρεια: Με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Ιακωβίδη η Λαϊκή Συσπείρωση

Αλεξάνδρεια: Με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Ιακωβίδη η Λαϊκή Συσπείρωση

Από την “Λαϊκή Συσπείρωση” Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ο Συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ απευθύνεται με εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα, στους νέους και τις νέες.

Είναι ο συνδυασμός της κοινής δράσης και συνεργασίας των ριζοσπαστικών, λαϊκών δυνάμεων. Αποτελεί την συνέχεια ενός αγώνα που ξεκίνησε το 2010 στην τοπική διοίκηση, στηρίζεται από το Κ.Κ.Ε και αγωνιστές από άλλους πολιτικούς χώρους, που εναντιώνονται στην αντιλαϊκή πολιτική και στις αντιδραστικές  αναδιαρθρώσεις της τοπικής διοίκησης, που προβληματίζονται για την πορεία των εξελίξεων.

Οι υποψήφιοί του είναι εργάτες και υπάλληλοι, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, νέοι και νέες.

Σας καλούμε σε συσπείρωση και συστράτευση για να εκφραστεί στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές η αγανάκτηση, η διαμαρτυρία, η καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής. Η καταδίκη των μνημονίων και της αντιλαϊκής καταιγίδας της Ευρ.Ένωσης  και της κυβέρνησης.

Κάνε το θεαματικό αλλά σίγουρο βήμα. Ψήφισε και στήριξε την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην νικηφόρα πορεία της.

Καταδίκασε τους συνδυασμούς της Ν.Δ. Αποτελούν την αντιλαϊκή συμμαχία με ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο της Αλεξάνδρειας. Είναι πολιτικοί σου αντίπαλοι.

Καμιά εμπιστοσύνη στους «ανεξάρτητους», καμιά ψήφος διαμαρτυρίας γιατί είναι δεσμευμένοι και υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική. Είναι ανεξάρτητοι και αντίπαλοι των λαϊκών συμφερόντων.  Προσπέρασε τους συνδυασμούς που εγκλωβίζουν την λαϊκή δυσαρέσκεια στα πλαίσια της κυρίαρχης πολιτικής. Μακριά από τις σειρήνες της μοιρολατρίας και της αποχής γιατί εξυπηρετούν την Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ, τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Ήρθε η ώρα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Ο συνδυασμός που θέλει και μπορεί να δώσει δύναμη στο λαϊκό κίνημα, αποτελεσματικότητα στον αγώνα που θα αποκαλύπτει, θα δυσκολεύει τα αντιλαϊκά μέτρα, θα στηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα.

Να είναι πιο ισχυρή στο Δήμο η φωνή του λαού.

Δεσμευόμαστε για συνεπή καθημερινή δράση για το σύνολο των προβλημάτων της λαϊκής οικογένειας, όχι για την διαχείριση και ανακύκλωση των ίδιων προβλημάτων αλλά για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης.

Με κεντρικό πρόγραμμα και επιστημονικό σχεδιασμό, με λαϊκή συμμετοχή και έλεγχο, με κοινωνική ιδιοκτησία στους στρατηγικούς τομείς, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *