ΗΜΑΘΙΑ posted by

Καθημερινές επαφές της Συρμούλας σε κάθε άκρη της Ημαθίας – ζεστή υποδοχή

Καθημερινές επαφές της Συρμούλας σε κάθε άκρη της Ημαθίας – ζεστή υποδοχή

Καθημερινή είναι η επαφή της Συρμούλας Τζήμα, υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το ψηφοδέλτιο ‘Αλληλεγγύη’, με τον κόσμο της Ημαθίας.

Την είδαμε σε πλήθος εκδηλώσεων όπου την υποδέχτηκαν ζεστά και με ενθουσιασμό αλλά και με πολλές ευχές στήριξης στις εκλογές του Οκτώβρη.

Η ίδια σχολίασε χαρακτηριστικά:

Από άκρη σε άκρη της Ημαθίας, καθημερινά κοντά στους ανθρώπους μας! Σε συγκεντρώσεις με κόσμο στα χωριά, προκειμένου να συζητήσουμε για το έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Απόστολου Τζιτζικώστα, αλλά και για τις προτάσεις μας για το μέλλον. Επίσης σε εκδηλώσεις και ανταμώματα του καλοκαιριού δίπλα στους δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους που τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια! Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου, μας δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε μαζί, μπροστά, για την Ημαθία που θέλουμε και μας αξίζει!

Δείτε εικόνες από περιοχές Αγ. Γεώργιος, Επισκοπή Νάουσας, Διαβατός, Νικομήδεια, Μακροχώρι, Σταυρός, Επισκοπή Αλεξάνδρειας, Καμποχώρι, Κεφαλοχώρι, Καψοχώρι, Νεοχώρι, Λουτρός, Παλιό Σκυλίτσι, Αγ.Τριάδα, Κλειδί, Δάσκιο, Ριζώματα, Φυτειά, Κουμαριά, Ραχιά και Βέροια:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *