ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μια νέα γυναίκα που δίνει άλλο αέρα στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Μια νέα γυναίκα που δίνει άλλο αέρα στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Μια νέα γυναίκα που δίνει εντελώς καινούργιο αέρα στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για το νομό Ημαθίας είναι και η δικηγόρος Λίνα Μέλλιου.

Για την ακρίβεια είναι η Μέλλιου Λαμπρινή του Χρήστου, όπως αναγράφεται το όνομά της στο ψηφοδέλτιο και είναι η νεότερη των υποψηφίων του συνδυασμού στο νομό Ημαθίας.

Πρόκειται για μια νέα δικηγόρο με λαμπρές σπουδές και εξαιρετική σταδιοδρομία στον χώρο της δικηγορίας.

Από το έτος 2013 και μέχρι σήμερα, ζει και ασκεί μάχιμη δικηγορία στην Ημαθία, έχοντας αποκτήσει τριβή με τα θέματα του τόπου, εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων και κυρίως επισταμένη γνώση των αναγκών και των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά για την περιοχή μας και για τους πολίτες της. Να προσθέσουμε όμως ότι εκτός από τη Βέροια και την Ημαθία, η Λίνα Μέλλιου διαθέτει ένα επαγγελματικό νομικό χαρτοφυλάκιο στο οποίο  περιλαμβάνονται χειρισμοί υποθέσεων στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της Χαλκιδικής, ενώ σε διεθνές επίπεδο, συνεργάζεται με εταιρίες και ιδιώτες στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Τουρκία.

Επιπλέον, γνωρίζει επτά ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά, ρωσικά, τούρκικα, ισπανικά), είναι πιστοποιημένη διαχειρίστρια αφερεγγυότητας, ενώ παράλληλα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την επιμόρφωσή μου στην προστασία προσωπικών δεδομένων, απασχολούμενη ως DPO σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Γεννημένη το 1988 στη Βέροια, η Λίνα Μέλλιου είναι κόρη του Μέλλιου Χριστόδουλου και της Ταραμανλή Στυλιανής και είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Τσικίνα, Υπάλληλο της ΔΟΥ Βέροιας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας σήμερα πέντε και δύο ετών.

Με όλα αυτά και με άλλα πολλά που θα βρείτε όταν… «ανακαλύψετε» τη Λίνα Μέλλιου, φαίνεται ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας «χτύπησε» φλέβα ανανέωσης και νέου αέρα στην Ημαθία κάτι που και οι πολίτες της περιοχής οφείλουν να εκτιμήσουν ανάλογα εάν τους ενδιαφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Και το σημειώνουμε αυτό για να μην ακούμε πάντα ότι δεν ασχολούνται τα νέα πρόσωπα. Ασχολούνται, και η Λίνα Μέλλιου είναι ένα από αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *