ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μεγάλη συγκέντρωση για τον Κώστα Καλαϊτζίδη στο Πλατύ – ανανέωση της σχέσης εμπιστοσύνης!

Μεγάλη συγκέντρωση για τον Κώστα Καλαϊτζίδη στο Πλατύ – ανανέωση της σχέσης εμπιστοσύνης!

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που έκανε ο Κώστας Καλαϊτζίδης στο Πλατύ,  την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη την Ημαθία.

Στη συγκέντρωση ήταν παρών και ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος καθώς και πλήθος πολιτών. Ο Κώστας Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και για τις εκδηλώσεις αγάπης που εισέπραξε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η ομιλία του επιστράφηκε γύρω από το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τονίζοντας τη μεγάλη υποστήριξη που είχε για κάθε δράση της από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Κώστας Καλαϊτζίδης στο σπουδαίο έργο που έγινε για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας σε συνεργασία με τους ΤΟΕΒ ενώ αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που έκανε ο ίδιος προσωπικά υπέρ των Αγροτικών Συλλόγων της Ημαθίας, στεκόμενος πάντα στο πλευρό τους και στα δίκαια αιτήματά τους.

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης στάθηκε και στις υποσχέσεις που έδωσε προς τους πολίτες το 2019 και όπως είπε «έγιναν πράξη» στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας και αφορούν έργα μεγάλα και μικρά, στήριξη επιχειρήσεων, έργα για τις υποδομές, έργα για  την υγεία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό, δράσεις στήριξης τους ευάλωτους πολίτες, δράσεις βελτίωσης της ποιότητας ζωής, δράσεις για το περιβάλλον, για την εξοικονόμηση ενέργειας και για πολλά ακόμη.

«Κυρίως, δεσμευτήκαμε να δυναμώσουμε την Ημαθία, λέγοντας λίγα και κάνοντας πολλά» τόνισε και συμπλήρωσε: «Σήμερα η Ημαθία είναι μια περιφερειακή ενότητα που διαρκώς εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται, δυναμώνει και κάνει βήματα μπροστά κι εμείς, με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα αποδείξαμε ότι μπορούμε και είμαστε σε θέση να την κάνουμε ακόμη πιο δυνατή», πρόσθεσε ο Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που του δείχνει και υπενθύμισε ότι και σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται και ο ίδιος «σταυρό» στο ψηφοδέλτιο, «για να συνεχίσουμε μαζί και πρώτοι ξανά» όπως τόνισε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *