ΗΜΑΘΙΑ posted by

Στο Νομό Καβάλας με κλιμάκιο Βουλευτών της Ν.Δ. ο Μπαρτζώκας

Στο Νομό Καβάλας με κλιμάκιο Βουλευτών της Ν.Δ. ο Μπαρτζώκας

Σε χθεσινή επίσκεψή του στο Νομό Καβάλας ο Βουλευτής, Τάσος Μπαρτζώκας, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην πόλη της Καβάλας και να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας από κοινού με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Κιλκίς, κ. Γιώργο Γεωργαντά, βρέθηκαν κοντά στους δημότες Καβάλας, συζήτησαν για τα τοπικά προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, αλλά και για όλα όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια. Μαζί τους βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος, ο οποίος τους συνόδευσε στην πόλη της Καβάλας.

Οι δύο βουλευτές επισκέφτηκαν και την Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου και είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο, κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, αλλά και την Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου, όπου συνομίλησαν με τον Δήμαρχο, κ. Σάββα Μιχαηλίδη.

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ Καβάλας, υπήρξε συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν και οι τοπικοί Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ιωάννης Πασχαλίδης και Αγγελική Δεληκάρη.

Σε τοποθέτησή του εκεί, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη νευραλγική περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και κάλεσε όλες και όλους σε συστράτευση για να επιτευχθεί η επανεκλογή του Περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου, ώστε να συνεχίσει η βέλτιστη εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *