ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Δήλωση της Δώρα Κουρκουτά για την απόφαση: “Τίτλοι τέλους”

Δήλωση της Δώρα Κουρκουτά για την απόφαση: “Τίτλοι τέλους”

Με δήλωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δώρα Κουρκουτά σχολίασε την απόρριψη της ένστασης του συνδυασμού “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” από το Πρωτοδικείου.

Διαβάστε τη δήλωση:

Το Πρωτοδικείο Βέροιας με την σημερινή του απόφαση επιβεβαίωσε την αρχική του κρίση και ο συνδυασμός μας τέθηκε οριστικά εκτός της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου.

Είχα την υποχρέωση να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για να εξασφαλίσω έστω και την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του συνδυασμού μας. Το έπραξα με όλες μου τις δυνάμεις, με τον τρόπο που έχω μάθει εγώ να αγωνίζομαι στη ζωή μου, μέσα από τα δικά μου βιώματα, με αξιοπρέπεια, θάρρος αλλά και σιωπή, όπου έπρεπε.
Οι ενέργειες – κινήσεις μου ήταν δημόσιες, μετά από συλλογικές αποφάσεις της ομάδας μας και η σιωπή μου στις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκα δική μου επιλογή και, πιστέψτε με, η σιωπή τέτοιες ώρες θέλει πολύ μεγάλη δύναμη.
Σήμερα θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά πως ουδείς άλλος πλην του επικεφαλής μίας ομάδας έχει την οποιαδήποτε ευθύνη.
Εξ αρχής είχα την υποχρέωση ως επικεφαλής του συνδυασμού να αναλάβω εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την αρνητική αυτή εξέλιξη και την ανέλαβα.
Απολογήθηκα, απολογούμαι και θα συνεχίσω να απολογούμαι στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και εντάχθηκαν στην ομάδα μου καθώς και στους συμπολίτες μου που συντάχθηκαν μαζί μας.
Τίτλοι τέλους λοιπόν.

Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *