ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην Φλώρινα και στο Αμύνταιο με κλιμάκιο της Ν.Δ.

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην Φλώρινα και στο Αμύνταιο με κλιμάκιο της Ν.Δ.

Τη Φλώρινα και το Αμύνταιο επισκέφθηκε, ως μέλος κλιμακίου της ΝΔ, ο Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης μαζί με τους συναδέλφους Βουλευτές Φλώρινας κ. Σταύρο Παπασωτηρίου και Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιο Παπαθανάση,

προκειμένου να επικοινωνήσουν το κυβερνητικό έργο για την επόμενη τετραετία αλλά και να δώσουν το μήνυμα στήριξης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον νυν Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Σε μία γεμάτη ημέρα, είχαν γόνιμο διάλογο με τους πολίτες στο Αμύνταιο και στη Φλώρινα, επισκέφθηκαν το Εκλογικό κέντρο του κ. Κασαπίδη όπου και είχαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου ενώ το απόγευμα παρευρέθηκαν στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας.

Στις τοποθετήσεις του, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι η Δυτική Μακεδονία, πρέπει να συνεχίσει την δημιουργική της πορεία.

Και προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελεί Κυβερνητική επιλογή η περαιτέρω ανασυγκρότησή της, που δεν έχει απλά ως σημείο αναφοράς τις πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη τετραετία αλλά θα πολλαπλασιαστεί χάρη στην εξασφάλιση πόρων, πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ για τον τόπο στην επόμενη οκταετία από αναπτυξιακά προγράμματα, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *