ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αλεξάνδρεια: «Πικρίες» από Όλγα Μοσχοπούλου – Κώστα Βενιόπουλο και «σχέδια» για το μέλλον

Αλεξάνδρεια: «Πικρίες» από Όλγα Μοσχοπούλου – Κώστα Βενιόπουλο και «σχέδια» για το μέλλον

«Πικρίες εξέφρασαν» οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρειας., Όλγα Μοσχοπούλου και ο Κώστας Βενιόπουλος, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ για την τελευταία συνάντηση της δημοτικής ομάδας του Φώτη Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια (κλικ ΕΔΩ), για τον λόγο ότι πολύ εύκολα, η «ομάδα» τους παραιτήθηκε από τον «κόπο» να εξαντλήσει τυχόν πιθανότητες για να βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας από τα σπλάχνα της. Προφανώς επειδή και οι δύο ενδιαφέρονται.

Οι δυο τους, διατύπωσαν και «απορίες» επειδή αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι «ο Φώτης Δημητριάδης δεν  θα είναι υποψήφιος», εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα, η υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου, για τον δήμο Αλεξάνδρειας. Με άλλα λόγια, υπονόησαν «μεθοδεύσεις», χωρίς όμως να το έχουν και σίγουρο και κυρίως χωρίς να το «χοντρύνουν» περισσότερο, ούτε με διάθεση να δώσουν παραπέρα έκταση.

Η στάση αυτή, των δύο στελεχών της ομάδας Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια (Όλγα Μοσχοπούλου και Κώστας Βενιόπουλος) θεωρείται μάλλον ως στάση αναμονής. Οι δύο τους αναμένεται ότι θα έχουν κοινή γραμμή πλεύσης και σε ότι αφορά τις υπάρχουσες υποψηφιότητες, δεν φαίνεται να στηρίζουν κανέναν υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας. Ανοιχτά τουλάχιστον. Ειδικά τον Αργύρη Πανταζόπουλο, ούτε βέβαια και τον Μιχάλη Χαλκίδη (αμφότεροι) που η υποψηφιότητά του βάλλεται συνεχώς από τον πυρήνα των νεοδημοκρατών του δήμου Αλεξάνδρειας.

Σε ότι αφορά το πολιτικό μέλλον τους και τις επόμενες προσωπικές επιλογές τους, θεωρείται πολύ πιθανή η μετακίνηση της Όλγας Μοσχοπούλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Όσο για τον Κώστα Βενιόπουλο κυκλοφορούν αυτονόητα σενάρια παραμονής του, στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ίσως όχι στον κεντρικό δήμο Αλεξάνδρειας αλλά κάπου όπου θα μπορούσε να δώσει έντονα το προσωπικό αποτύπωμά του, έστω και σε χώρο περισσότερο «τοπικό» και πάντα με το βλέμμα στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *