ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Zoomerang.gr για τις δημοτικές εκλογές

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Zoomerang.gr για τις δημοτικές εκλογές

Χρωστάμε τη δημοσίευση μιας απάντησης που λάβαμε, για ένα σχόλιο του zoomerang.gr σχετικά με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, όπως διέρρευσαν, για την υποστήριξη συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων στους δήμους Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας. Πρόκειται για το σχόλιο που είχε τίτλο “… Δείχνουν να ‘βάλτωσαν’ στον ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη Ναλμπάντη, Μαρκούλη και του ‘κάποιου’…” και αναφέρονταν στη διαφαινόμενη καθυστέρηση των επίσημων ανακοινώσεων για την υποστήριξη που όπως “ακούστηκε” ότι θα δοθεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, στις υποψηφιότητες του Αντώνη Μαρκούλη (για τον δήμο Βέροιας), του Κώστα Ναλμπάντη (για τον δήμο Αλεξάνδρειας) και του αντίστοιχου υποψήφιου για τον δήμο Νάουσας (ενός “κάποιου” γράψαμε διότι ακόμη αναζητείται δημοσιογραφικώς το όνομά του) (κλικ για να θυμηθείτε το θέμα ΕΔΩ).

Είχαμε λοιπόν την αντίδραση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, του Τάσου Κωστόπουλου, ο οποίος μέσω διαδικτυακού σχολίου του, προς το zoomerang.gr τοποθετήθηκε επί του δημοσιεύματος ότι “το θέμα δείχνει σαν να “βάλτωσε” αναφέροντας τα εξής:

“Από που προκύπτει αυτό; Πάντως όχι από το λόγο που αναφέρει το “ρεπορτάζ”. Έχετε άλλες πληροφορίες από τις πηγές σας να μας πείτε; Για να μάθουμε και εμείς πως βαλτώσαμε, γιατί εμείς δεν το γνωρίζουμε. Εκτός αν εκφράζονται ευσεβείς πόθοι που εξυπηρετούν κάποιους άλλους. Όταν έχετε κάποια τέτοια ρεπορτάζ να τα ψάχνετε καλύτερα”.

Για να το αναφέρει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, κάτι παραπάνω γνωρίζει και είναι καλό που μας ενημερώνει. Περιμένουμε τις εξελίξεις για να το δούμε και στην πράξη.

Και με την ευκαιρία να μάθουμε ποιος είναι ο… “τυχερός” κι από τον Δήμο Νάουσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *