ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η ξεκάθαρη θέση του Ιορδάνη Ελευθεράκη για τους «διώκτες» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Η ξεκάθαρη θέση του Ιορδάνη Ελευθεράκη για τους «διώκτες» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Οφείλουμε μια αναγνώριση, σε σχέση με προηγούμενο σχόλιο του zoomerang.gr που στον τίτλο ρωτούσε… «Στην Ημαθία όχι;» και αναφέρονταν στην ανυπαρξία δημόσιων εκδηλώσεων στήριξης του Μιχάλη Χρυσοχοϊκή (κλικ ΕΔΩ), από την πλευρά της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και στελεχών, σε σχέση με την έρευνα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, όπου συμπεριλήφθηκε και το όνομά του (άνοιγμα λογαριασμών κλπ).

Οφείλουμε λοιπόν να αναγνωρίσουμε ότι στο σχόλιο που κάναμε αντέδρασε άμεσα, ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και ενεργό στέλεχος του Κινήματος, Ιορδάνης Ελευθεράκης, ο οποίος μας ενημέρωσε για τη θέση που εξέφρασε δημοσίως, διαφωνώντας με το «κυβερνητικό ατόπημα» όπως το χαρακτήρισε. Πιο αναλυτικά, ο κ. Ελευθεράκης, σε μήνυμα που έστειλε στο zoomerang.gr σημειώνει:

«Κύριε Ντομουχτση, με την ιδιότητα του τέως γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ 1998-2002, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πολλά πράγματα σε σχέση την ακεραιότητα και το ήθος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Προς τούτοις, μετά το κυβερνητικό ατόπημα ανάρτησα στο facebook την άποψη μου για την άστοχη ενέργεια, προτείνοντας ταυτόχρονα στους διώκτες του Μιχάλη, να μελετήσουν το έργο του για την δημόσια τάξη κατά την διάρκεια της θητείας του. Προφανώς διέλαθε της προσοχής σας, (αν και δεν ήσασταν υποχρεωμένος), αφού στο f/b το πεδίο αναρτήσεων και σχολίων είναι ωκεανός. Ευχαριστώ».

Ξεκάθαρη θέση και η μοναδική που εκδηλώθηκε σε σχέση με το σχόλιο που κάναμε. Έχει όμως ιδιαίτερη βαρύτητα διότι την υπογράφει ο Ιορδάνης Ελευθεράκης, γνωστό στέλεχος για την συνεχή και  συνεπή δράση του, όπως και για την ευθύτητά του, στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, του Κινήματος αλλά και της τοπικής κοινωνίας, πάντα υπό το πρίσμα των ιδεών, των απόψεων και των αρχών που εκπροσωπεί. Τον ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *