ΗΜΑΘΙΑ posted by

Συνεχίζει τον αγώνα της στην Περιφέρεια η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη

Συνεχίζει τον αγώνα της στην Περιφέρεια η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χαλκίδη ότι αποχωρεί από την υποψηφιότητά του για τον δήμο Βέροιας πυροδότησε εδώ και ημέρες ένα τσουνάμι φημολογίας ότι η αντιδήμαρχος Βέροιας, Συρμούλα Τζήμα- Τόπη σκοπεύει να ηγηθεί ενός κομματικού ψηφοδελτίου ως υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας όμως το zoomerang.gr επικοινώνησε μαζί της και μας επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει τον αγώνα της στην Περιφέρεια.

Παρότι μια μεγάλη πλειοψηφία πολιτών της Βέροιας θεωρούσε από την αρχή ότι η Συρμούλα Τζήμα-Τόπη θα ήταν μια ιδιαίτερα αξιοπρεπής και σαφώς μια ελπιδοφόρα υποψηφιότητα για να διεκδικήσει η Νέα Δημοκρατία τον Δήμο Βέροιας και να δώσει δύναμη σε μια τέτοια προοπτική,  η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα και να μην δημιουργήσει προβλήματα στην υποψηφιότητα Χαλκίδη που ήδη είχε ανακοινωθεί. Μάλιστα η ίδια βρέθηκε δυναμικά στο πλευρό του και ενίσχυε έμπρακτα την προσπάθειά του, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων που είχε θέσει και ο ίδιος.

«Με τιμά η άποψη και η εκτίμηση των Βεροιωτών προς το πρόσωπό μου όμως έχω μάθει να τηρώ τον λόγο μου και θα παραμείνω υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, συνεχίζοντας παντού τον αγώνα μου,  ενισχύοντας δυνατά τον συνδυασμό μας και συμβάλλοντας στην προοπτική για μια νέας σελίδα σύγχρονης ανάπτυξης, ως νέα γυναίκα και ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς, για την Ημαθία που όλοι αξίζουμε» τόνισε στο zoomerang.gr η Συρμούλα Τζήμα –Τόπη και ήταν σαφής.

Τελικά ο Τζιτζικώστας ήξερε τι έκανε όταν την κάλεσε στο πλευρό του. Διέκρινε πως είναι ένα δυνατό χαρτί, πόνταρε επάνω της και φαίνεται ότι του “βγαίνει” με επιτυχία ολοένα και περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *